Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος: Είναι συνωνυμία, δεν έχω εκλεγεί με την “Ελληνική Λύση”

Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος: Είναι συνωνυμία, δεν έχω εκλεγεί με την “Ελληνική Λύση”

Ανάρτηση με την οποία τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον συνωνόματό του που εξελέγη ευρωβουλευτής με την “Ελληνική Λύση” στις ευρωεκλογές έκανε ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος.

Ο απόστρατος στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα για συγχαρητήρια για τη δήθεν εκλογή του με την “Ελληνική Λύση”. Ο υποψήφιος του κόμματος αυτού που εξελέγη στην Ευρωβουλή ονομάζεται Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης) του Ιωάννη.

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ γράφει στην ανάρτησή του: «Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ έχει βάλει σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης, καθότι είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα (sic). Δεν ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρξα ποτέ και παρακαλώ θερμά, όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ. Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και εύχομαι να αντιληφθούν το μέγεθος της ευθύνης που τους αναλογεί εκπροσωπώντας την πατρίδα μας στο Ευρωκοινοβούλιο.»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι