ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα γυναικτονία, η έβδομη μέσα στο 2024 – 81χρονος στην Αλεξανδρούπολη σκότωσε τη σύζυγό του με κατσαβίδι

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 17χρονη

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη, με νέα γυναικοκτονία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 81χρονος άνδρας σκότωσε την 73χρονη γυναίκα του χρησιμοποιώντας κατσαβίδι. Αμέσως μετά την αποτρόπαιη πράξη του, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο φερόμενος ως δράστης, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα περίπου στις 9 το πρωί, όταν ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. από τους γείτονες, για έντονο καβγά με φωνές μεταξύ του ζευγαριού στο σπίτι τους, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι αντίκρισαν νεκρή την 73χρονη και τον 81χρονο σοβαρά τραυματισμένο, καθώς μετά την πράξη του φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η έβδομη γυναικτονία από την αρχή του 2024 μέχρι σήμερα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι