Νεκρός 55χρονος εθελοντής στην φωτιά της Ηλείας

Οριοθετήθηκε φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στο Κορωπί

Ο 55χρονος βρισκόταν στο Αλποχώρι Ηλείας προκειμένου να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Πύργου.

Ενώ μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Ηλεία, και πλησιάζει κατοικημένη περιοχή, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην Μυρτιά. Την ίδια στιγμή εκκενώνονταν η κοινότητα Χανάκια και Αλποχώρι, που οι κάτοικοι τους κατευθύνονταν προς Πύργο. Δεν είναι σαφές αν ο άνθρωπος εισέπνευσε αναθυμιάσεις ή αν ο θάνατος επήλθε από παθολογικά αίτια.

Εν τω μεταξύ μήνυμα του 112 εστάλη κσι στους κατοίκους των περιοχών Σκαφιδιά Ηλείας και  Άγιος Ηλίας προκειμένου να απομακρυνθούν προς Πύργο. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Σκαφιδιά και Άγιος Ηλίας απομακρυνθείτε προς Πύργο. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx