“Αγγίζουν” τον ηθικό αυτουργό στη δολοφονία του τοπογράφου

Ενώπιον του ανακριτή ο 44χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου

Αγγίζουν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Αν και ο συλληφθείς αρνείται τις κατηγορίες και δεν μιλάει, έκανε προ διμήνου τρία ταξίδια στη Μύκονο και συναντήθηκε με επιχειρηματία που εξετάζεται η εμπλοκή του.

Εν τω μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, που κάνουν «φύλλο και φτερό» τα τέσσερα κινητά του κατηγορούμενου αλλά αναλύουν για ίχνη πυρίτιδας και τα ρούχα του αλλά και τα δίκυκλα που χρησιμοποίησε. Όσον αφορά στο ψηφιακό υλικό, εκτιμάται ότι τα διαγραφέντα αρχεία που θα ανασύρουν, θα διαφωτίσουν για τον βασικό ύποπτο ως ηθικό αυτουργό.

Παράλληλα, αναζητούν ένα ακόμη άτομο που βοήθησε τον φερόμενο ως δολοφόνο να απομακρύνει από υπόγειο πάρκινγκ του Ζωγράφου το δίκυκλο που χρησιμοποίησε. Κάμερες έχουν “πιάσει” τον κατηγορούμενο να αφήνει το δίκυκλο και να φεύγει με άλλα ρούχα με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε  άγνωστος συνεργός του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx