Σίδνεϊ: Πολύτεκνος έβαλε φωτιά στο σπίτι του και κάηκαν τρία από τα επτά παιδιά που έμεναν εκεί

Σίδνεϊ: Πολύτεκνος έβαλε φωτιά στο σπίτι του και κάηκαν τρία από τα επτά παιδιά που έμεναν εκεί

Τρία παιδιά, ανάμεσά τους και ένα κοριτσάκι δέκα μηνών, έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι στο Σίδνεϊ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (τοπική ώρα· χθες το απόγευμα ώρα Ελλάδας), υπόθεση την οποία η αστυνομία της Αυστραλίας γνωστοποίησε ότι αντιμετωπίζει ως τριπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στην περιοχή Λέιλορ Παρκ, περίπου 35 χιλιόμετρα από το κέντρο του Σίδνεϊ, γύρω  στην  01:00 τοπική ώρα· (στις 18:00 χθες Σάββατο ώρα Ελλάδας).

Σε δυο μικρά αγόρια, δύο και τεσσάρων ετών, προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες επιτόπου, όμως υπέκυψαν καθ΄οδόν για το νοσοκομείο. Το κοριτσάκι δέκα μηνών βρέθηκε νεκρό στο εσωτερικό του ακινήτου όταν κατασβέσθηκε η πυρκαγιά.

Ο 29χρονος πατέρας των παιδιών προσπάθησε να εμποδίσει τους διασώστες να εισέλθουν στο σπίτι και συνελήφθη. Νοσηλεύεται φρουρούμενος ως βασικός ύποπτος.

Το έγκλημα αποδίδεται σε ενδοοικογενειακές διαφορές σύμφωνα με την αυστραλιανή αστυνομία. Άλλα τέσσερα παιδιά, έξι ως ένδεκα ετών, νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, όπως και η μητέρα τους, 29 ετών, που εισήχθη στο νοσοκομείο επειδή εισέπνευσε καπνό. Δεν γνωρίζουμε αν και τα επτά παιδιά ήταν του φερομένου ως δράστη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx