Ανδρουλάκης κατά Δούκα: Τα λόγια είναι εύκολα, δεν θα εμποδίσω την υποψηφιότητά του

Ανδρουλάκης: Τραγικά λανθασμένος ο ενεργειακός σχεδιασμός της χώρας

«Τα λόγια είναι εύκολα, το να οικοδομείς θέλει προσπάθεια, κανείς δεν είναι μάγος», σχολίασε με αιχμή κατά του Χάρη Δούκα ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ εξελίσσονται οι εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ με ορίζοντα τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Μιλώντας στο Mega ο Νίκος Ανδρουλάκης και απαντώντας για το δημιουργηθέν ζήτημα με την υποψηφιότητα Δούκα λόγω του ασυμβίβαστου με βάση το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ διευκρίνισε ότι «ήταν από το 2008 επί Γιώργου Παπανδρέου».

«Ευπρόσδεκτες όλες οι υποψηφιότητες» , διεμήνυσε ενώ εστίασε ότι ο ίδιος θέλει πολιτική συζήτηση στην προεκλογική αναμέτρηση.

«Δε με τρομάζει καμία υποψηφιότητα. Εγώ θέλω πολιτική συζήτηση», σημείωσε και συνέχισε: «Ηταν λάθος μου που δεν έδωσα ξεκάθαρο μήνυμα σε πάγιες θέσεις μας. Χρειάζεται λιγότερες μεγαλοστομίες και περισσότερη δουλειά στη βάση της κοινωνίας».

«Αν κάποιοι του παλαιού ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν πρωθυπουργίσιμο πρόεδρο, αλλά διαχειρίσιμο δεν θα τον βρουν σε μένα», τόνισε. Μεγάλη σημασία έχει το μήνυμα προς τους συνυποψηφίους του να μην αποχωρήσουν απο το κόμμα αν χάσουν: «Να υπάρξει δέσμευση των υποψηφίων ότι θα μείνουν», είπε με νόημα.

Δήλωσε προετοιμασμένος για τις αντιδράσεις μετά τις ευρωεκλογές. «Το να πας από το 8% στο 13% θέλει αγώνα, αλλά να πας από το 8 στο 6 δεν θέλει τίποτα άλλο από λανθασμένες νοοτροπίες», υπογράμμισε. «Δεν συμβιβάζομαι με το 13%», διεμήνυσε σε άλλο σημείο τονίζοντας επίσης: «Δεν θέλω διενέξεις, δεν θέλω τοξικότητα».

«Ναι στην κριτική αλλά να λες και ποιος είναι ο άλλος δρόμος, δεν υπάρχουν μάγια», είπε ως προφανή απάντηση στον Χάρη Δούκα που μίλησε για εκτίναξη του κόμματος αν εκλεγεί. «Όχι σε Μεσσιανισμούς» ανέφερε. Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτησή του πως είναι θετικός σε κοινές πρωτοβουλίες με άλλα κόμματα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι