38χρονος οδηγός ΚΤΕΛ ένιωσε αδιαθεσία στο τιμόνι και πέθανε μόλις γύρισε στο σπίτι του

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 17χρονη

Ενοχλήσεις και αδιαθεσία αισθανόταν ένας νέος άνθρωπος, οδηγός στα ΚΤΕΛ Ηρακλείου εδώ και λίγες μέρες, ώσπου σήμερα μετά το πρώτο δρομολόγιο, η δυσφορία ήταν τόσο έντονη, ώστε ζήτησε άδεια και έφυγε για το σπίτι του. Εκεί τον βρήκε νεκρό ο αδελφός του.

Ο άτυχος άνδρας, υποτιμώντας προφανώς τον κίνδυνο επειδή ήταν νέος, δεν πήγε στο νοσοκομείο  όπως του συνέστησε ο ιδιώτης γιατρός που τον εξέτασε χθες ή προχθές. Πήγε σήμερα για δουλειά και μόνον όταν ένιωσε μεγάλη δυσφορία ζήτησε άδεια και πήρε το ΙΧ του για να πάει σπίτι του, στις Μεσαμπελιές. Έφθασε εκεί οδηγώντας μόνος του, αλλά στην αυλή του σπιτιού του, κατέρρευσε.

Ο αδελφός του που τον βρήκε νεκρό, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όμως ήταν πλέον πολύ αργά. Ο αιφνίδιος θάνατος θα διερευνηθεί και ιατροδικαστικά.

Πηγή: cretalive και neakriti

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι