Κασσελάκης για Τσίπρα: Προσδοκώ να δίνει το παράδειγμα ως ιστορικός ηγέτης του χώρου

Κασσελάκης για Τσίπρα: Προσδοκώ να δίνει το παράδειγμα ως ιστορικός ηγέτης του χώρου

Σε νέα αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real news.

«Προσδοκώ από τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει το παράδειγμα, ως ιστορικός ηγέτης του χώρου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη τόνισε πως «όσο ηγούμαι του ΣΥΡΙΖΑ καμία μαύρη σακούλα δεν έχει περάσει το κατώφλι της Κουμουνδούρου» ενώ για την ανάρτησή του σχετικά με «μαύρα χρήματα» στα ελληνικά κόμματα υποστήριξε ότι «δεν αφορούσαν το δικό μας κόμμα».

Επίσης, για την ενδεχόμενη σύμπραξη της Κεντροαριστεράς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Καλούμε το ΠΑΣΟΚ στο αυτονόητο: Στην οικοδόμηση πολιτικής εμπιστοσύνης μέσω ενός κοινοβουλευτικού μετώπου υπεράσπισης των συμφερόντων της κοινωνίας».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι