Ισραήλ-Γάζα: Ο Νετανιάχου ζητά να «αυξηθεί περαιτέρω η πίεση» στη Χαμάς

Ισραήλ-Γάζα: Ο Νετανιάχου ζητά να «αυξηθεί περαιτέρω η πίεση» στη Χαμάς

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έκρινε σήμερα ότι ο ισραηλινός στρατός πρέπει «να αυξήσει περαιτέρω την πίεση» κατά της Χαμάς, μετά από εννέα μήνες πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.

 

«Η Χαμάς τελεί υπό πίεση. Δέχεται αυξανόμενη πίεση γιατί της προκαλούμε κακό, εξουδετερώνουμε τους ανώτατους διοικητές της και χιλιάδες τρομοκράτες της (…) Αυτή είναι ακριβώς η στιγμή να αυξήσουμε την πίεση ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο Νετανιάχου σε μια τελετή στο Όρος Χερτζλ στην Ιερουσαλήμ.

Λίγο νωρίτερα ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι περίπου το ήμισυ των ηγετικών στελεχών της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς έχει «εξουδετερωθεί», από την έναρξη της στρατιωτικής εκστρατείας στον παλαιστινιακό θύλακα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι