Συνελήφθη άνδρας για φωτογράφιση ανηλίκων σε νεροτσουλήθρες

Συνελήφθη άνδρας για φωτογράφιση ανηλίκων σε νεροτσουλήθρες

Διευθυντής πάρκου αναψυχής ειδοποίησε την αστυνομία ότι ένας άνδρας φωτογράφιζε διαρκώς παιδιά με ύποπτο τρόπο. Ο ίδιος εν συνεχεία υποστήριξε ότι απλά τραβούσε φωτογραφιες στο χώρο.

Πρόκειται για άνδρα 42 ετών που περιφέρετο σε νεροτσουλήθρες στην Αττική και φωτογράφιζε παιδιά. Στο κινητό του βρέθηκαν πάνω από 400 φωτογραφίες, με πολλές από αυτές να είναι εστιασμένες στα οπίσθια των παιδιών.

Ο ίδιος φορούσε μαγιό και παρίστανε τον γονιό, ενώ ήταν μόνος του στο πάρκο αναψυχής. Από τις κάμερες του πάρκου οι υπάλληλοι της ιδιωτικής ασφάλειας είπαν ότι «είδαν περίεργες κινήσεις του άνδρα» και όταν σιγουρεύτηκαν ότι δεν φωτογράφιζε τοπία κάλεσαν την αστυνομία. Ο διευθυντής του πάρκου είπε ότι έμαθε εν συνεχεία πως «επάνω του βρέθηκαν πολλές φωτογραφίες ως επί το πλείστον παιδιών με τα οπίσθια τους» και ότι είχε φωτογραφίες παιδιών και από παραλίες της Αττικής.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του άνδρα και ένα μαχαίρι 12 εκατοστών. Κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς η παιδοφιλία δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί εν προκειμένω. Ο ίδιος υποστήριξε ότι μέσα σε εκατοντάδες φωτογραφίες έτυχε να είναι και πολλές με παιδιά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx