Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι τελευταίοι εκατό αθλητές

Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι τελευταίοι εκατό αθλητές

Επί γαλλικού εδάφους βρίσκονται από σήμερα το μεσημέρι άλλα 100 μέλη της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς αγώνες -όσοι δεν είχαν ήδη ταξιδέψει εκεί.

Μέτα από πτήση τριών ωρών με την “AEGEAN” προσγειώθηκαν στο Παρίσι και στο αεροδρόμιο “Σαρλ Ντε Γκολ”, δυο 24ωρα πριν την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Με το τσάρτερ της Aegean ταξίδεψε το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής, όπως η εθνικές ομάδες πόλο Ανδρών – Γυναικών, κολυμβητές και κολυμβήτριες (Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μάρκος, Απόστολος Παπαστάμος, Απόστολος Σίσκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Παναγιώτης Μπολάνος, Κρίστιαν Γκολομέεβ, Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου και Γεωργία Δαμασιώτη), αθλητές του στίβου (μεταξύ των οποίων και η σημαιοφόρος Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο Εμμανουήλ Καραλής, η Αριάδνη Αδαμοπούλου και η Ελένη Πόλακ), η μοναδική εκπρόσωπος της ξιφασκίας, Δώρα Γκουντούρα, το ελληνικό «δίδυμο» της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου και ο πρωταθλητής του τζούντο, Θεόδωρος Τσελίδης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι