Αιφνιδιαστική απόσυρση Μιλένας Αποστολάκη από την κούρσα στο ΠΑΣΟΚ

Αιφνιδιαστική απόσυρση Μιλένας Αποστολάκη από την κούρσα στο ΠΑΣΟΚ

Η Μιλένα Αποστολάκη αποσύρει την υποψηφιότητά της από την κούρσα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε απόψε.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αποσύρεται επειδή θέλει «να είναι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος». Δηλώνει πως τη βραδιά των ευρωεκλογών δεν ήταν μεταξύ εκείνων που έθεσαν θέμα ηγεσίας, αλλά «όταν και ο πρόεδρος ασπάστηκε αυτή τη λογική, έκρινα ότι η διαδικασία αυτή δεν πρέπει να μετατραπεί σε μία προσωποκεντρική συγκρουσιακή αρένα. Και δήλωσα παρούσα. Αυτός ήταν ο στόχος της υποψηφιότητάς μου. Να πολιτικοποιήσουμε τη διαδικασία εκλογής».

Στην πορεία όμως άλλαξε γνώμη, επειδή όπως γράφει «ακούω την αγωνία του κόσμου του ΠΑΣΟΚ να μη μετατραπεί μια εκλογική διαδικασία σε μάχη αντιπάλων και σύγκρουση στρατών. Να μην αμφισβητηθεί εκείνη η ηθική γραμμή σύνδεσης που οφείλει να κυριαρχεί σε κάθε εσωκομματική αναμέτρηση. Βλέπω με αυξανόμενη ανησυχία να κυριαρχούν προσωπικές συγκρούσεις που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη συνοχή της παράταξης. Και είμαι αποφασισμένη, με τις δυνάμεις που διαθέτω, να σταθώ απέναντι σε μια τέτοια εξέλιξη. Θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης. Γι’ αυτό, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια», αναφέρει η Μιλένα Αποστολάκη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx