Ο Κιρ Στάρμερ αεροπορικώς στο Παρίσι λόγω της δολιοφθοράς στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Ο Κιρ Στάρμερ αεροπορικώς στο Παρίσι λόγω της δολιοφθοράς στο σιδηροδρομικό δίκτυο
epaselect epa11456399 Labour Party leader Sir Keir Starmer arrives at a polling station to vote during the British General Election in London, Britain, 04 July 2024. Britons are heading to the polls to elect new members of Parliament following the call by Britain's Prime Minister Sunak for a snap election. EPA/NEIL HALL

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ αναγκάστηκε να αλλάξει τον τρόπο μετάβασής του στο Παρίσι για να παραστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω της δολιοφθοράς που έπληξε το γαλλικό σιδηροδρομικό δίκτυο, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.

 

Ο Στάρμερ είχε σχεδιάσει να ταξιδέψει στη γαλλική πρωτεύουσα με την Eurostar, αλλά τελικά μεταβαίνει εκεί με αεροπορική πτήση, γνωστοποίησε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Σύμφωνα με την Eurostar, περίπου το 25% των δρομολογίων των τρένων που συνδέουν το Παρίσι με το Λονδίνο θα ακυρωθούν σήμερα, αλλά και αύριο Σάββατο και την Κυριακή, μετά τις δολιοφθορές στο δίκτυο των τρένων υψηλής ταχύτητας TGV, που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στο σύνολο του γαλλικού σιδηροδρομικού δικτύου, ανέφερε η εταιρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι