Μητσοτάκης: Σύμμαχοι και όχι αντίπαλοι με τον ιατρικό κόσμο και το υγειονομικό προσωπικό

Μητσοτάκης: Σύμμαχοι και όχι αντίπαλοι με τον ιατρικό κόσμο και το υγειονομικό προσωπικό

Με αναφορά στην 50η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας ξεκινά τον καθιερωμένο κυριακάτικο απολογισμό του κυβερνητικού έργου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναβάθμιση του ΕΣΥ, στην έκθεση για το κράτος Δικαίου, στον Απόδημο Ελληνισμό, στο Ψηφιακό Σχολείο που τίθεται σε εφαρμογή από τη νέα σχολική χρονιά αλλά και στην ολοκλήρωση του 4ου αιτήματος πληρωμής από το δανειακό σκέλος του Εθνικού Σχεδίου «Ελλάδα 2.0».

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός σχολίασε και την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. «Ήταν μια προσπάθεια φιλόδοξη και εντυπωσιακή, όπου οι διοργανωτές προσπάθησαν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Όμως, αυτό που νιώθω και οφείλω να πω, και ως παρατηρητής αλλά και ως εκπρόσωπος της χώρας που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι πως η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 παραμένει κάτοχος του χρυσού.

Όχι μόνο για την αισθητική της. Αλλά πρωτίστως γιατί λειτούργησε ως θεματοφύλακας της ιδέας του Ολυμπισμού και των αγώνων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας την ανασκόπηση της εβδομάδας, ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε για ακόμη μία φορά καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι