Κι άλλη ηλικιωμένη νεκρή από φωτιά σε διαμέρισμα

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Φρεαττύδα - Απεγκλωβίστηκαν μητέρα και παιδί

Ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της από πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, επί της οδού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο είχαν σπεύσει 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την φωτιά, όμως σε έλεγχο που ακολούθησε εντός του διαμερίσματος, εντοπίστηκε η σορός της άτυχης γυναίκας.

Πριν από μια εβδομάδα τον ίδιο θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη και στην Αθήνα, σε φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου στη Νέα Σμύρνη. Εκεί είχαν σπεύσει 15 πυροσβέστες που επίσης βρήκαν την άτυχη γυναίκα μετά την κατάσβεση.  Και στις δύο περιπτώσεις τα αίτια των πυρκαγιών δεν έγιναν γνωστά στον Τύπο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι