Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για το μετάλλιο του Τσελίδη

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για το μετάλλιο του Τσελίδη

Πρώτο μετάλλιο για ελληνική αποστολή στο Παρίσι.

Ο Θοδωρής Τσελίδης χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο (χάλκινο) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Τα συγχαρητήριά του έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

«Ο Θοδωρής Τσελίδης είναι χάλκινος Ολυμπιονίκης στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο, κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο για την πατρίδα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός. «Θερμά συγχαρητήρια Θοδωρή, είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι!», τονίζει.

Πρόκειται για το τρίτο μετάλλιο για την  χώρα μας στην Ιστορία του τζούντο στο μεγάλο ραντεβού του αθλητισμού. Στον τελικό των ρεπεσάζ στα -90κ. ο Τσελίδης νίκησε τον Ισπανό Τριστάνι Μοσαχλισβίλι.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι