Ουκρανοί: Βυθίσαμε ρωσικό υποβρύχιο

Ουκρανοί: Βυθίσαμε ρωσικό υποβρύχιο

Υποβρύχιο της Ρωσίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι βύθισαν οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας. Παράλληλα, το Κίεβο έκανε γνωστό ότι κατέστρεψε ένα αντιαεροπορικό σύστημα S-400 στην περιοχή της Κριμαίας.

Όπως αναφέρουν οι Ουκρανοι, από την επίθεσή τους υπέστησαν σημαντικές ζημιές τέσσερις εκτοξευτές του αντιαεροπορικού συστήματος Triumf της Ρωσίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ουκρανών, έπληξαν και βύθισαν το ρωσικό υποβρύχιο «Rostov on Don» στο λιμάνι της Σεβαστούπολης στην Κριμαία. Oι Ρώσοι μέχρι στιγμής αναφέρουν επίθεση της Ουκρανίας και εκκένωση τεσσάρων πολυκατοικιών στη Σεβαστούπολη, αλλά δεν αναφέρουν το υποβρύχιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx