Μάνα και εραστής σκότωσαν το 6χρονο παιδί της γυναίκας, αφού το σημάδεψαν και με αεροβόλο

Μάνα και εραστής σκότωσαν το 6χρονο  παιδί της γυναίκας, αφού το σημάδεψαν και με αεροβόλο

Μια μητέρα από το Μίτσιγκαν και ο φίλος της κατηγορούνται ότι σκότωσαν το παιδί της πρώτης, αφού πρώτα το βασάνισαν. Βρέθηκε βίντεο με κάποιον να χτυπάει το παιδί με αεροβόλο. Είχαν στερεώσει τα ρούχα του στο τοίχο με καρφωτικό πιστόλι ταπετσαρίας ώστε να έχει γυρισμένο αναγκαστικά το κεφαλάκι του πάντα προς τον τοίχο. Αιτία ήταν ότι ενώ το είχαν βάλει τιμωρία στη γωνία, εκείνο τόλμησε να κοιτάξει από το παράθυρο…

Η 25χρονη Elaina Rose Jennings, 25, και ο Daniel John Giacchina, 32 ετών, κατηγορούνται για φόνο και για κακοποίηση του άτυχου Giovanni “Chulo” Jennings, 6 ετών, αλλά και για την κακοποίηση των άλλων δύο παιδιών που ζούσαν μαζί τους. Ο άτυχος 6χρονος είχε βιολογικό πατέρα, αλλά αυτός δεν είχε την επιμέλεια και υποστήριξε ότι δεν ήξερε τίποτα για την κακοποίηση από τη μάνα και τον φίλο της.

Τριπλά άτυχο το αγοράκι, γιατί δεν φτάνει που η μητέρα ήταν προφανώς διαταραγμένη και ο πατέρας του αδιάφορος, είχε και έναν πατριό εξίσου αδιάφορο. Η 25χρονη, όταν είχε χωρίσει από τον βιολογικό πατέρα του άτυχου αγοριού, παντρεύτηκε έναν άλλον άνδρα.  Με τον άνδρα εκείνον απέκτησε και μια κόρη. Ομως χώρισε κι από αυτόν για να συνδεθεί τελικά με το δολοφόνο του παιδιού της. Όμως ούτε ο πατριός είπε ότι είχε αντιληφθεί την κακοποίηση, παρότι η 24χρονη είχε την επιμέλεια και της κόρης του, την οποία επίσης κακοποιούσε.

Σύμφωνα με την εισαγγελία έδεναν το παιδί και το υποχρέωναν να κοιμάται στο πάτωμα, ώσπου τελικά έφτασαν και στο σημείο να το κάνουν στόχο για σημάδι με αεροβόλο σαν “παιχνίδι”! Το παιδί βρέθηκε ετοιμοθάνατο στο σπίτι και όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, άντεξε λίγες ώρες. Στο χώρο βρέθηκαν και φωτογραφίες που δείχνουν τα άλλα δύο παιδιά να κρατάνε όπλο. Στο σώμα του παιδιού βρέθηκαν και νωπά τραύματα από αεροβόλο. Λίγο προτού πεθάνει, ο εραστής της μητέρας, το είχε γρονθοκοπήσει επιπλέον στην κοιλιά.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το αγόρι πέθανε από αμβλύ τραύμα στην κοιλιά και είχε διάτρηση εντέρου. Είχε μώλωπες και πληγές από μαχαίρι ή άλλα όργανα σε όλο του το σώμα, απ’ την κορφή μέχρι τα νύχια.

Όταν κάρφωσαν τα ρούχα του με το συρραπτικό πιστόλι στον τοίχο για να τον ακινητοποιήσουν, γελούσαν μάνα και εραστής -το είχαν βρει πολύ καλή λύση, όπως είπαν τα άλλα δύο αδελφάκια του θύματος… Η μάνα και ο σύντροφός της, θα δικαστούν στις 21 Αυγούστου. Δεν μπορέσαμε να βρούμε ούτε ένα αμερικανικό μέσο ενημέρωσης που να αναφέρεται στα αίτια, στο αν αυτό το ζευγάρι είχε προβλήματα ψυχικών διαταραχών ή αν ήταν χρήστες ουσιών. Πιθανόν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης να έχουν εθιστεί τόσο πολύ στην παράλογη βία, που να μη θεωρούν αυτονόητο το να απαντώνται βασικά ερωτήματα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι