Συλλήψεις για το θάνατο του ηθοποιού Μάθιου Πέρι που έπαιζε στα “Φιλαράκια”

Συλλήψεις για το θάνατο του ηθοποιού Μάθιου Πέρι που έπαιζε στα “Φιλαράκια”

Συλλήψεις έγιναν για το θάνατο του Μάθιου Πέρσι, ενός εκ των πρωταγωνιστών της σειράς “Φιλαράκια” («Friends»), ο οποίος πέθανε πέρυσι αφού είχε πάρει κεταμίνη.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό NBC και μια ψυχαγωγική ιστοσελίδα μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας γιατρός. Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες θανάτου του Πέρι, ο οποίος είχε βρεθεί αναίσθητος πέρσι τον Οκτώβριο στο τζακούζι του και κατέληξε λόγω λήψης κεταμίνης.

Η κεταμίνη, που έχει χρήση αναισθητικού, μερικές φορές χρησιμοποιείται καταχρηστικά για τόνωση ή ευφορία. Είχε δοθεί στον ηθοποιό υπό επίβλεψη στο πλαίσιο συνεδριών θεραπείας για κατάθλιψη. Ομως την ημέρα του θανάτου δεν είχε συνεδρία και η αστυνομία συνέλαβε άτομα που έδωσαν παράνομα και χωρίς επίβλεψη την κεταμίνη στον ηθοποιό. Αμερικανικά μέσα αναφέρουν ότι εκτός από έναν γιατρό, έχει συλληφθεί και ένας ντίλερ ναρκωτικών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι