Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την απόλυση του πατέρα του ως προπονητή

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την απόλυση του πατέρα του ως προπονητή

Συνεχίζεται το σίριαλ της διακοπής συνεργασίας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον πατέρα του, Απόστολο μετά από το  επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του 26χρονου τενίστα και του προπονητή πατέρα του πριν από λίγες ημέρες στο τουρνουά του Μόντρεαλ.

Με νέο προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στις νίκες στο Σινσινάτι Μάστερς. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας ο Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε για τον νέο του προπονητή, το διαζύγιο με τον πατέρα-προπονητή Απόστολο αλλά και τον ρόλο της Πάουλα Μπαντόσα στην απόφαση αυτή. Είπε ότι συζητά με πολλούς προπονητές και δεν έχει καταλήξει και χαίρεται που προς το παρόν τον βοηθά ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

«Σ’ αυτό το άθλημα ποτέ δεν είναι εύκολο να κάνεις αλλαγές, είτε είναι στην ομάδα σου, είτε οποιουδήποτε είδους αλλαγές. Πάντα είναι περίπλοκο όταν το κάνεις και όλοι νιώθουν μια ανασφάλεια για κάποια πράγματα. Αλλά είναι σημαντικό σ’ αυτές τις περιπτώσεις να συνεχίζεις μπροστά και να βρίσκεις τη λύση. Επίσης θεωρώ πως είναι σημαντικό να επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και να μην αναλώνεσαι πολύ σε ό,τι συμβαίνει στο περιβάλλον σου. Τα σωστά άτομα, οι κατάλληλοι άνθρωποι που ξέρουν πώς να με καθοδηγήσουν, θα με κάνουν να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου«, είπε ο Τσιτσιπάς.

Τέλος μιλώντας για το ρόλο που έπαιξε η σύντροφός του Πάουλα Μπαντόσα σχετικά με την απόφαση να παύσει από προπονητή τον πατέρα του, είπε: «Πάντα μιλάω με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, γιατί στις πιο δύσκολες στιγμές μου είναι πάντα εκεί, έχω ένα άτομο στο οποίο μπορώ να στηρίζομαι.  Ήταν όμως μια απόφαση καθαρά προσωπική, δική μου, δεν με επηρέασε εκείνη. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, δεν ζήτησα την συμβουλή της, κάτι που θα ήταν φυσιολογικό να κάνω, γιατί αυτά κάνεις σε μια σχέση, αλλά ένιωσα πως ήταν κάτι που έπρεπε να σκεφτώ μόνος μου, να το επεξεργαστώ και να το κάνω μόνος, όπως θέλω εγώ», κατέληξε.

/

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι