Nέα τραγωδία στην Κρήτη: Βαν συγκρούστηκε με ΙΧ – Δύο νεκροί κ δύο σοβαρά τραυματίες

Nέα τραγωδία στην Κρήτη: Βαν συγκρούστηκε σφοδρά με ΙΧ στον ΒΟΑΚ - Δύο νεκροί, δύο σοβαρά τραυματίες

Ένα νέο σοκαριστικό θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (17.08.2024) στον ΒΟΑΚ, στην περιοχή του Γαλατά Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε σύγκρουση ενός μίνι βαν με ΙΧ αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν στο ΙΧ τέσσερα άτομα, όλοι Έλληνες και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr δύο άτομα ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ άλλα δύο έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης στο μίνι βαν επέβαιναν 19 άτομα, που δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά φέρουν εκδορές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι