ΕΛ.ΑΣ: Έχει αποστρατευτεί ο αστυνομικός που τσακώθηκε διαδικτυακά με τον ευρωβουλευτή Παππά

ΕΛ.ΑΣ: Έχει αποστρατευτεί ο αστυνομικός που τσακώθηκε διαδικτυακά με τον ευρωβουλευτή Παππά

Τί λέει η ανακοίνωση.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ (με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι το άτομο στο οποίο αναφέρονται διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με τις αναρτήσεις που έχει κάνει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έχει αποστρατευτεί από το 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αστυνομικό και σε ‘αναρτήσεις’ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι ο ανωτέρω δεν υπηρετεί πλέον στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς από το 2021 έχει αποστρατευθεί».

Η αστυνομία στην εν λόγω ανακοίνωση αναφέρεται στον απόστρατο αστυνομικό που ενεπλάκη σε διαδικτυακό καβγά με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι