Χατζηδάκης για IRIS: Μέχρι 2/9 η προθεσμία σύνδεσης

Χατζηδάκης για IRIS: Μέχρι 2/9 η προθεσμία σύνδεσης

Μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου είναι η προθεσμία εγγραφής των ελεύθερων επαγγελματιών στο σύστημα IRIS, όπως υπενθυμίζει μέσω σχετικής ανάρτησής του ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, στην οποία αναφέρει τους λόγους για τους οποίους… «και να μην υπήρχε, θα έπρεπε να το εφεύρουμε».

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του:

«To ΙRIS είναι διπλή ευκαιρία για αυτούς που δεν θέλουν να πληρώνουν προμήθειες στις τράπεζες! Για τον απλό πολίτη η υπηρεσία είναι χωρίς προμήθειες, για συναλλαγές μέχρι 500 ευρώ την ημέρα, εύκολα μέσω του κινητού τηλεφώνου. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, έχει ελάχιστες τραπεζικές προμήθειες σε σχέση με τα POS. Το κράτος έχει καταστήσει υποχρεωτικό το IRIS για τους επαγγελματίες, για να διευκολύνονται όλοι. Η προθεσμία σύνδεσης είναι 2 Σεπτεμβρίου. Και να μην υπήρχε, θα έπρεπε να το εφεύρουμε!»

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx