Θεσσαλονίκη: 2 νεκροί και 2 τραυματίες σε τροχαίο

Ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ και ο χειριστής – Πώς έγινε το δυστύχημα

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που συνέβη λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου (31.8.24) στην επαρχιακή οδό Βασιλικών – Λιβαδίου της Θεσσαλονίκης.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος, ηλικίας περίπου 80 ετών και στο οποίο επέβαιναν άλλα τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, τραυματίστηκαν θανάσιμα ένας άνδρας και μία γυναίκα, 84 και 74 χρόνων, ενώ ανασύρθηκαν τραυματισμένοι ο οδηγός και η συνοδηγός του ηλικίας 82 ετών. Τα άτομα απεγκλώβισε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία Άγιος Παύλος και Ιπποκράτειο ενώ προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx