Μπελέρης: Αύριο εξετάζεται το αίτημα αποφυλάκισής του

Εξάωρη άδεια στον Μπελέρη για την κηδεία της γιαγιάς του

Το αίτημα αποφυλάκισης του Φρέντι Μπελέρη αναμένεται να εξεταστεί αύριο Δευτέρα από τις αλβανικές Αρχές.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είχε καταθέσει το σχετικό αίτημα από τον περασμένο Ιούλιο όπως δικαιούται σύμφωνα με την αλβανική νομοθεσία αφού έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής του.

Επέστρεψε στη φυλακή

Για το λόγο αυτό άλλωστε εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο Φρέντι Μπελέρης θα αποφυλακιστεί και θα μπορεί να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντά του στην ευρωβουλή.

Υπενθυμίζεται ότι το αλβανικό δικαστήριο είχε αναβάλει την εξέταση του αιτήματος επικαλούμενο διάφορες δικαιολογίες και μετά από δύο μήνες από την κατάθεση του αιτήματος αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου αύριο το πρωί.

Οι δικαστές έδωσαν είχαν δώσει νέα αναβολή στα τέλη Ιουλίου επικαλούμενοι τότε τις καλοκαιρινές άδειες.

Ο εκλεγμένος πλέον ευρωβουλευτής Φρέντυ Μπελέρης μετά την απόφαση των Αλβανών δικαστών για αναβολή της δίκης, μεταφέρθηκε ξανά στη φυλακή.

Είχε προηγηθεί μια ολιγοήμερη άδεια προκειμένου να ορκιστεί ευρωβουλευτής.

Πηγή: in.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx