Ρέθυμνο: Σφαίρες σε 69χρονο κτηνοτρόφο – Είχαν ρίξει οξύ στον 26χρονο γιο του

Ρέθυμνο: Σφαίρες σε 69χρονο κτηνοτρόφο – Είχαν ρίξει οξύ στον 26χρονο γιο του

Μάχη δίνουν οι γιατροί για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του 69χρονου κτηνοτρόφου, που δέχτηκε δολοφονική επίθεση στην κτηνοτροφική του μονάδα στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 08:00 όταν ο κτηνοτρόφος εντοπίστηκε αιμόφυρτος από τον γιο του μέσα σε μαντρί στο Ρέθυμνο. Είχε δεχτεί πέντε πυροβολισμούς ενώ ήταν σε κάποιο σημείο κομμένη η γλώσσα του. Ο τραυματισμός της γλώσσας δεν είναι βέβαιο ότι προκλήθηκε άμεσα από τους δράστες, αλλά ίσως ο τραυματίας να την δάγκωσε δυνατά μόνος του.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο παραμένει κρίσιμη. Στη γλώσσα του έγιναν δύο ράμματα και ο ηλικιωμένος διασωληνώθηκε. Κατά πληροφορίες έχει δεχτεί δύο σφαίρες στο ένα χέρι, δύο στο άλλο, ενώ δέχτηκε και μια σφαίρα στο χέρι, η οποία διαπέρασε το άνω άκρο και καρφώθηκε στο στήθος του και στην σπονδυλική στήλη.

Οι δράστες φέρεται να είχαν στήσει ενέδρα και να είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Πυροβόλησαν το θύμα και τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι πίσω από το αιματηρό περιστατικό κρύβονται κτηματικές διαφορές. Εξετάζεται αν η απόπειρα ανθρωποκτονίας συνδέεται με την επίθεση που είχε δεχτεί πριν από ένα μήνα ο 26χρονος γιος του ηλικιωμένου στην πόλη του Ρεθύμνου. Ο νέος άνδρας διακομίσθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο.

Τότε δύο άνδρες με κράνη του επιτέθηκαν την ώρα που αποβιβαζόταν από το ΙΧ του. Οι άγνωστοι άνδρες του έριξαν καυστικό υγρό στο πρόσωπο και έφυγαν με μοτοσικλέτα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στους δράστες: ένας 50χρονος που συνελήφθη και ένας συνομήλικός του που αναζητείται. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο 50χρονοι έδρασαν καθ΄υπόδειξη 40χρονου Κρητικού που είχε κτηματικές διαφορές με τον 26χρονο και τους πρόσφερε το ποσό των 1000 ευρώ, για να προκαλέσουν στον 26χρονο «βαριά και μόνιμη σωματική βλάβη».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx