Αγνοείται η τύχη 78χρονου που είχε πάει με φίλους για τουρισμό στην Κωνσταντινούπολη

Αγνοείται η τύχη 78χρονου που είχε πάει με φίλους για τουρισμό στην Κωνσταντινούπολη

Εδώ και τρεις μέρες αγνοείται η τύχη 78χρονου Έλληνα Δημήτρη Παπαδημητρίου με καταγωγή από την Κοζάνη που είχε πάει στην Κωνσταντινούπολη με γκρουπ, αλλά και πέντε φίλους, συντοπίτες του. Ο ηλικιωμένος άφησε τους φίλους του για να πάει στο ξενοδοχείο, αλλά δεν έφθασε ποτέ σε αυτό.

Η κόρη του Ντίνα Παπαδημητρίου αγωνιά. Ο πατέρας της είχε πάει εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με τον σύλλογο συνταξιούχων από την Κοζάνη. Η παρέα του τον είδε για τελευταία φορά σε σημείο κοντά στην πλατεία Ταξίμ το απόγευμα της Πέμπτης. Για την εξαφάνιση ενημερώθηκε η αστυνομία και το ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα. Μιλώντας στο newsit η κόρη του είπε:

«Ο πατέρας μου έφυγε το πρωί της Τετάρτης 04.09.2024 με γκρουπ απο την Κοζάνη. Ξεκίνησε με μια παρέα 5 ανδρών. Ήταν όλοι φίλοι και συντοπίτες. Το γκρούπ θα επιστρέψει αύριο το πρωί. Όμως μέχρι στιγμής αγνοείται ο πατέρας μου. Το απόγευμα της Πέμπτης τους έδωσαν οι διοργανωτές το λεγόμενο free time για να κάνουν ό,τι θέλουν. Επειδή οι άλλοι ήθελαν να πάνε για φαγητό, και ο πατέρας μου δεν θέλει να τρώει βαριά φαγητά όπως είναι ο γύρος, ήθελε να επιστρέψει στο δωμάτιο, στο ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο ήταν κοντά. Στα 150 μέτρα περίπου.

»Με τον ξεναγό που μιλήσαμε, μας είπε ότι ο πατέρας μου ήταν καλά γενικά, ήταν πολύ ενεργητικός, δεν έδειχνε να έχει καταβληθεί ή να έχει κουραστεί. Τον αφήσαμε να πάει ταξίδι γιατί γενικά είναι πολύ ενεργητικός άνθρωπος. Βέβαια είχε μια απλή γεροντική άνοια αλλά όχι κάτι φοβερό. Ξεχνούσε για παράδειγμα να φέρει κάποια πράγματα από το σούπερ μάρκετ. Όχι κάτι που να τον κάνει μη λειτουργικό, όπως να μην ξέρει να μιλήσει και να επικοινωνήσει δηλαδή. Ήταν καλά ο πατέρας μου. Εξαφανίστηκε την Πέμπτη το απόγευμα, όμως εμείς ενημερωθήκαμε μόλις χθες. Δεν ξέρω γιατί καθυστέρησαν να μας ενημερώσουν. Και οι αρχές ενημερώθηκαν αφού πέρασε η νύχτα».

Πηγή: newsit.gr

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx