ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΣΟΚ: Πόσες υπογραφές μάζεψαν οι υποψήφιοι για την ηγεσία

ΠΑΣΟΚ: Πόσες υπογραφές μάζεψαν οι υποψήφιοι για την ηγεσία

Οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν σήμερα (9/9/2024) στην Επιτροπή Δεοντολογίας (ΕΔΕΚΑΠ) του κόμματος τις απαραίτητες υπογραφές για τις εσωκομματικές εκλογές της 6ης και 13ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικότερα, ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατέθεσε 24.810 υπογραφές μελών και 170 από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Ο Χάρης Δούκας επέλεξε να καταθέσει σε πρώτη φάση 100 υπογραφές από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Συνεργάτες του Δημάρχου Αθηναίων αναφέρουν ότι έχουν ήδη συλλέξει πολλές χιλιάδες υπογραφές στήριξης από μέλη του ΠΑΣΟΚ τις οποίες και θα ανακοινώσουν τις επόμενες μέρες.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Κατρίνης κατέθεσε στην ΕΔΕΚΑΠ 14.000 υπογραφές μελών, στελεχών του ΠΑΣΟΚ και πολιτών που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος μέσω εκπροσώπου του κατέθεσε πάνω από 8.000 υπογραφές. Ο Βασίλης Βραχιώτης εκπροσωπώντας την Άννα Διαμαντοπούλου κατέθεσε σε στικάκι 7000 υπογραφές μελών και όχι τις χειρόγραφες που έχουν ήδη συγκεντρώσει.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου κατέθεσε 8.500 υπογραφές από υποστηρικτές της, ενώ ο Γιάννης Κανελλάκης έστειλε επιστολή στην Επιτροπή ότι διαθέτει 5000 υπογραφές μελών, αλλά δεν τις στέλνει για να προφυλάξει τα προσωπικά τους δεδομένα.

Η ΕΔΕΚΑΠ θα συγκεντρώσει τα ονόματα που υπογράφουν υπέρ του κάθε υποψηφίου και θα ξεκινήσει τον τελικό έλεγχο, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ωρα. Μόλις γίνει ο τελικός έλεγχος, θα επικυρωθούν οι υποψηφιότητες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx