Εξήντα νεκροί στο Βιετνάμ από τον τυφώνα Γιάγκι -Βίντεο από τη στιγμή κατάρρευσης γέφυρας

Εξήντα νεκροί στο Βιετνάμ από τον τυφώνα Γιάγκι -Βίντεο από τη στιγμή κατάρρευσης γέφυρας

Μια πολυσύχναστη γέφυρα στο βόρειο Βιετνάμ κατέρρευσε μετά το χτύπημα του τυφώνα Γιάγκι, ο οποίος έχει σκοτώσει περισσότερους από 60 ανθρώπους τις τελευταίες μέρες στη χώρα.

Τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου δείχνουν τη σοκαριστική στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας Phong Chau εχθές, Δευτέρα. Πολλά οχήματα που βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα, όταν κόπηκε στα δύο, έπεσαν στο νερό και 13 άνθρωποι αγνοούνται, σύμφωνα με το BBC. Οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις που προκάλεσε ο τυφώνας —ο ισχυρότερος που έπληξε την Ασία φέτος, σύμφωνα με μετεωρολόγους— είχαν επίσης ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 752 άνθρωποι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx