Γεροβασίλη: Δε μπορώ να αποκλείσω την επιστροφή Τσίπρα

Γεροβασίλη: Δε μπορώ να αποκλείσω την επιστροφή Τσίπρα

Ανοιχτό θεωρεί το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα σε ηγετικό ρόλο στο ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής του κόμματος και αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη.

«Δεν μπορώ να αποκλείσω την επιστροφή για έναν πολιτικό, με τόσο μεγάλο ρόλο, που όμως μόλις πριν ένα χρόνο αποχώρησε και προφανώς δεν μπορεί να συμβεί αύριο το πρωί», τόνισε η κυρία Γεροβασίλη μιλώντας στο Meeting Point με την Όλγα Τρέμη.

Η κυρία Γεροβασίλη αναφέρθηκε και στη δημοσκοπική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο όσον αφορά στο ποσοστό που συγκεντρώνει, όσο και στο επίπεδο συσπείρωσης και επέρριψε ευθύνες στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Οι καταγραφές αντανακλούν την πραγματικότητα, το βλέπουμε όχι μόνο δημοσκοπικά αλλά και στην πραγματικότητα» είπε, προσθέτοντας ότι «υπάρχει ένας κύκλος μη επιτυχημένος και έχει μεσολαβήσει ένα διάστημα με αρνητικά μηνύματα προς την κοινωνία, με ευθύνη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη». «Τα αρνητικά γεγονότα και η αρνητική δημοσιότητα ενέτειναν την εσωστρέφεια», ανέφερε.

Στο εσωκομματικό πεδίο η αντιπρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι την εκλογή νέου αρχηγού. «Θα λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά αυτοπροστασίας όλων μας» επισημαίνει και προσθέτει πως «δεν είναι απαραίτητο κάποιοι να φύγουν».

«Η πρόταση μομφής δεν σημαίνει ότι θα εκφραστεί ενιαία» στις υποψηφιότητες για την εκλογή νέου αρχηγού. «Αυτοί που θα θελήσουν να παίξουν ρόλο ως υποψήφιοι, θα ξετυλίξουν πολιτικά σχέδια με βάση αξίες της Αριστεράς, συμφωνημένες αρχές και θέσεις από το προηγούμενο συνέδριο, θέσεις που υποστηρίζουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο και προτάσεις για το πώς το πολιτικό σύστημα πρέπει να ανασυνταχθεί ώστε η κοινωνία να αντιληφθεί ότι υπάρχει εναλλακτική διακυβέρνηση για τη χώρα». Αυτές τις προδιαγραφές «δεν τις πληροί ο Στέφανος Κασσελάκης».

Για το ενδεχόμενο νέας δικής της υποψηφιότητας στην εσωκομματική διαδικασία, η Όλγα Γεροβασίλη διευκρινίζει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί ποιος θα είναι υποψήφιος από τους «87».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx