VIDEO

Βίντεο με Ισραηλινούς στρατιώτες να πετούν πτώματα από ταράτσα

Βίντεο με Ισραηλινούς στρατιώτες να πετούν πτώματα από ταράτσα

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει βίντεο που δείχνουν τρεις στρατιώτες του Ισραήλ στη στέγη ενός κτιρίου στην πόλη Καμπατίγια της Δυτικής Όχθης να σέρνουν, να σπρώχνουν, να πετούν και σε μία περίπτωση να κλωτσούν από την ταράτσα σορούς νεκρών ανδρών.

Μάλιστα, ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, το οποίο «δε συμβαδίζει με τις αξίες του», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του. Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters κατάφερε να επιβεβαιώσει την περιοχή που καταγράφηκε το βίντεο ως την Καμπατίγια και να επιβεβαιώσει επίσης την ημερομηνία με τη βοήθεια αυτοπτών μαρτύρων και πλάνων που κατέγραψαν τοπικά παλαιστινιακά ΜΜΕ.

ΗΠΑ: “Βαθιά ανησυχητικές” οι εικόνες

Σημειώνεται ότι, εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου χαρακτήρισε βαθιά ανησυχητικές τις εικόνες  «Αν επιβεβαιωθεί η γνησιότητα αυτών των πλάνων, θα πρόκειται ξεκάθαρα για μια αποκρουστική συμπεριφορά και μια κατάφωρη παραβίαση εκ μέρους των επαγγελματιών στρατιωτικών», δήλωσε ο Τζον Κίρμπι, εκπρόσωπος Τύπου του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx