50χρονος Ιταλός ομολόγησε σε ζωντανή μετάδοση ότι σκότωσε την ανοϊκή μητέρα του

50χρονος Ιταλός ομολόγησε σε ζωντανή μετάδοση ότι σκότωσε την ανοϊκή μητέρα του

Ο 50χρονος Λορέντσο Καρμπόνε έπνιξε τη μητέρα του το σπίτι τους, στη Μοντένα, και έφυγε για το εξοχικό τους. Ξαναγύρισε όμως και όταν βρήκε απ΄ έξω δημοσιογράφους, έβαλε τα κλάματα και ομολόγησε on air σε live μετάδοση.

Τη σορό της άτυχης 80χρονης βρήκε στο σπίτι της, η κόρη της και αδερφή του δράστη. Ο δράστης ζουσε από 15ετίας με την μητέρα του και ήταν άνεργος. Οπως είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφους έξω από το σπιτι του (όπου και λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη), «δεν άντεχε άλλο».

«Δεν ξέρω γιατί το έκανα, κάποιες φορές επαναλάμβανε τα ίδια πράγματα. Την στραγγάλισα, πρώτα δοκίμασα με το μαξιλάρι, μετά αφαίρεσα τη μαξιλαροθήκη και μετά χρησιμοποίησα κορδέλες και κορδόνια», είπε ο 50χρονος με λυγμούς. «Η μητέρα μου είχε κάτι σαν άνοια ή Αλτσχάιμερ, μερικές φορές μου έλεγε πράγματα που δεν έκανα. Δεν άντεξα άλλο. Νιώθω άσχημα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ», είπε.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx