ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο υφυπουργός Οικονόμου απέπεμψε στενό του συνεργάτη μετά από δημοσίευμα “βόμβα”

Ο υφυπουργός Οικονόμου απέπεμψε στενό του συνεργάτη μετά από δημοσίευμα "βόμβα"

Δήλωση Κυριάκου Βελόπουλου για το ζήτημα: Γνωρίζαμε ότι η ΝΔ έχει δημιουργήσει ένα κράτος διεφθαρμένο, ένα κράτος στο οποίο η παρανομία θριαμβεύει, η εγκληματικότητα υπάρχει και δεν πατάσσεται. Δεν περιμέναμε να φθάσει στο σημείο, όμως, στελέχη της να φέρονται ότι είναι εμπλεκόμενα με trafficking. Πραγματικά είναι τόσο διεφθαρμένοι, που η ρίζα φθάνει μέχρι την Πειραιώς και το Μαξίμου.

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου απέπεμψε τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Δημήτρη Καρρά, μετά από δημοσίευμα που εμπλέκει τον μέχρι πρότινος στενό του συνεργάτη με ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μέσω κυκλώματος trafficking.

Πρόκειται για δημοσίευμα του omniatv, το οποίο αναφέρεται σε ένα κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων, με θύματα 50 Κολομβιανές γυναίκες, το οποίο εξαρθρώθηκε τον Ιούνιο του 2023 έπειτα από αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία “Αμαρυλλίς”, όνομα μίας από τις γυναίκες θύματα που το κύκλωμα εξωθούσε στην πορνεία.

Οι βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης κατηγορούνται μεταξύ άλλων και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από την εκμετάλλευση των γυναικών. Ο λόγος για τον Βασίλη Κ. και την F.S. γνωστή ως “Ειρήνη”, που είναι προφυλακισμένοι. Και οι δύο φέρονται να χρηματοδότησαν τη σύσταση τουλάχιστον τριών εταιριών στην Ελλάδα, μέσω των οποίων γινόταν το ξέπλυμα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, “σε δύο από τις τρεις εταιρείες χρησιμοποιήθηκε διαχειριστής αχυράνθρωπος”, στον οποίο δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Στις δύο από τις τρεις εταιρείες ωστόσο, συναντάμε και το όνομα του Δημήτρη Καρρά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου. Στην πρώτη περίπτωση, η εταιρεία που έχουν συστήσει οι δύο κατηγορούμενοι το 2020 φαίνεται να έχει έδρα την διεύθυνση καταστήματος του Δημήτρη Καρρά, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, ο ίδιος παρουσιάζεται ως υπεύθυνος σε κατάστημα των δύο κατηγορουμένων.

Μετά από το επίμαχο δημοσίευμα, ο κ. Οικονόμου ανακοίνωσε ότι παύει τη συνεργασία του με τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου. Ο ίδιος ο Δημήτρης Καρράς πάντως μιλά για λασπολόγους και συκοφάντες, σημειώνοντας ότι έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Όπως επισημαίνει το omniatv, ο ίδιος, στη σελίδα του Δήμου Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης, ο Δημήτρης Καρράς παρουσιάζεται ως επιχειρηματίας – οικονομολόγος, ενώ σύμφωνα και πάλι με τον ίδιο “τα τελευταία 10 χρόνια ζει και εργάζεται στην Βάρη, όπου είναι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος εστίασης”. Από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2021 ήταν Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής & της ΟΝΝΕΔ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Από τον Ιανουάριο του 2022 έως σήμερα είναι Προέδρος της ΟΝΝΕΔ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης & τακτικό μέλος της Δημοτικής τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας. Τον Ιούνιο του 2024 τοποθετήθηκε στη θέση του Διευθυντή πολιτικού γραφείου στον Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια

Δυστυχώς όταν μας κυβερνά η la mafia, οι συνεργάτες της αποτελούνται από την coza nostra…

1
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx