Γερουλάνος: Είμαι ο μόνος που κερδίζει τον Ανδρουλάκη στον β’ γύρο

Γερουλάνος: Είμαι ο μόνος που κερδίζει τον Ανδρουλάκη στον β' γύρο

«Για να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, χρειαζόμαστε αλλαγή ηγεσίας και από ό,τι φαίνεται ο μόνος που κερδίζει τον κο Ανδρουλάκη στον δεύτερο γύρο, είμαι εγώ» τόνισε σε συνέντευξή του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω, όμως, ότι το σχέδιο το οποίο έχω καταθέσει, η εμπειρία μου και από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, αλλά και το γεγονός ότι διασφαλίζω την ενότητα της επόμενης μέρας, είναι τα εχέγγυα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί και πραγματικά να φτιάξουμε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα μπορούσε να κοιτάξει τον κο Μητσοτάκη στα μάτια και να κερδίσει επόμενες εκλογές».

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου, σχετικά με το ποια είναι βασικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες αυτή τη στιγμή, ο Παύλος Γερουλάνος είπε: «Η ακρίβεια και η δυσκολία που έχει ο κόσμος να επιβιώσει με τους μισθούς που υπάρχουν σήμερα. Προφανώς, οι τεράστιες ανισότητες τις οποίες βλέπει ο κόσμος, οι οποίες προσβάλλουν πλέον. Και βεβαίως, η ερήμωση της Περιφέρειας έχει γίνει νούμερο ένα πρόβλημα» και έφερε το παράδειγμα του Έβρου, όπου και βρίσκονταν τη στιγμή της συνέντευξης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx