ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Συστήνοντας τον εαυτό μας: Επτά τρόποι για να λάμψετε!

Ζωή με αυτοπεποίθηση: 7 συμβουλές για να κάνετε την προσωπικότητά σας να λάμψει

Όταν πρόκειται να παρουσιάσεις τον εαυτό σου, είτε σε μια συνέντευξη για δουλειά είτε σε ένα πρώτο ραντεβού, η προσωπικότητα είναι το κλειδί. Εάν μπορείτε να κάνετε το άτομο με το οποίο μιλάτε να νιώσει ότι σας γνωρίζει, θα είναι πιο πιθανό να σας εμπιστευτεί και να σας συμπαθήσει. Θα σας δώσουμε επτά συμβουλές για να κάνετε την προσωπικότητά σας να λάμψει!

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές θα σας βοηθήσει να κάνετε την προσωπικότητά σας να λάμψει. Να είστε αυθεντικές, περιποιημένες και με αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας για το ποια είστε, και σίγουρα θα κάνετε εξαιρετική εντύπωση. Μην φοβάστε να εκφραστείτε και να δείξετε στον κόσμο ότι είστε μοναδικές – είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χτίσετε ισχυρές σχέσεις με τους άλλους.

Να είσαι ο εαυτός σου!

Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν προφανής συμβουλή, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι άνθρωποι μπορούν να δουν μέσα από ψεύτικα χαμόγελα και αναγκαστικό γέλιο. Να είστε γνήσιες στις αλληλεπιδράσεις σας και οι άνθρωποι θα ανταποκριθούν θετικά. Αυτή είναι τόσο μεγάλη συμβουλή! Το να είσαι γνήσιος είναι πάντα η καλύτερη πολιτική.

Βεβαιωθείτε ότι είστε περιποιημένες και εμφανίσιμες     

Οι πρώτες εντυπώσεις έχουν σημασία, οπότε αφιερώστε χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι φαίνεστε καλύτερα πριν γνωρίσετε κάποιον νέο άνθρωπο. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι φανταχτερό – απλά καθαρά και καλοβαλμένα ρούχα, χτενισμένα μαλλιά και ένα ευχάριστο χαμόγελο θα κάνουν τη διαφορά! Οι άνθρωποι σίγουρα κρίνουν τα βιβλία από τα εξώφυλλά τους, επομένως είναι απαραίτητο να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση εάν θέλετε να κάνετε μια καλή εντύπωση συνολικά.

© FREEPIK

 

Βρείτε κοινό έδαφος
Όταν μιλάτε με κάποιον, προσπαθήστε να βρείτε κοινό έδαφος στο οποίο μπορείτε να συνδεθείτε. Αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από μια κοινή αγάπη για τα ζώα μέχρι μια παρόμοια αίσθηση του χιούμορ. Μόλις βρείτε κάτι που έχετε κοινό, χρησιμοποιήστε το ως έναν τρόπο για να ξεκινήσετε μια συζήτηση και να γνωρίσετε καλύτερα το άλλο άτομο. Η εύρεση κοινού εδάφους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσετε σχέσεις και να κάνετε το άλλο άτομο να αισθάνεται άνετα. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε περισσότερα για κάποιον άλλο!

© FREEPIK

Κάντε ερωτήσεις

Το να κάνετε ερωτήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για το άλλο άτομο και θέλετε να το γνωρίσετε καλύτερα. Φροντίστε να κάνετε ερωτήσεις ανοιχτού τύπου που δεν μπορούν να απαντηθούν με ένα απλό ναι ή όχι – αυτό θα ενθαρρύνει το άλλο άτομο να μοιραστεί περισσότερα για τον εαυτό του. Αυτή είναι μια τόσο σημαντική συμβουλή! Το να κάνετε ερωτήσεις δείχνει ότι ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε τον άλλο και σας επιτρέπει επίσης να μάθετε περισσότερα γι ‘αυτόν.

Γίνετε καλή ακροάτρια

Είναι σημαντικό να είσαι καλός ακροατής όταν μιλάς σε κάποιον. Αυτό σημαίνει όχι μόνο να ακούς τι λένε αλλά και να προσπαθείς να κατανοήσεις την άποψή τους. Δείξτε τους ότι ενδιαφέρεστε για αυτά που έχουν να πουν κάνοντας οπτική επαφή και κουνώντας το κεφάλι σας περιστασιακά. Το να είσαι καλός ακροατής είναι μια βασική ικανότητα για όποιον θέλει να οικοδομήσει ισχυρές σχέσεις με τους άλλους. Δείχνει ότι ενδιαφέρεστε για τη συζήτηση και θέλετε να κατανοήσετε την οπτική γωνία του άλλου ατόμου.

Να είστε πιστές στο στυλ σας

© FREEPIK

Ανεξάρτητα από το στυλ σας, να μείνετε πιστές σε αυτό! Αν προσπαθήσετε να αλλάξετε τον τρόπο που ντύνεστε ή συμπεριφέρεστε για να ταιριάξετε με κάποιον άλλο, θα το καταλάβουν. Να είστε σίγουρες για το ποιες είστε και οι άνθρωποι θα έλκονται από τη μοναδική σας προσωπικότητα. Το να είσαι αληθινός στον εαυτό σου είναι απαραίτητο για όποιον θέλει να οικοδομήσει ισχυρές σχέσεις.

Μην φοβάστε να ξεχωρίσετε από το πλήθος

Αν θέλετε να κάνετε τατουάζ ή αν επιθυμείτε ροζ μαλλιά κάντε το αλλά φροντίστε να μπορείτε να υποστηρίξετε! Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε στον κόσμο ότι δεν φοβάστε να είστε ο εαυτός σας.


Σε συνεργασία με το womanidol

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx