Ηλικιωμένος προσπάθησε να αυτοκτονήσει και η γυναίκα του παλεύοντας να τον αποτρέψει, τραυματίσθηκε βαριά

Λευκάδα: Ανήλικος χτύπησε με λοστό τον πατέρα της κοπέλας του

Με τραύματα από μαχαίρι διακομίσθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ένας ηλικιωμένο ζευγάρι που κατοικεί στη Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου.

Η πρώτη εκτίμηση δείχνει πως η κλινική κατάσταση των δυο ηλικιωμένων είναι σοβαρή, καθώς ο ένας φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και η άλλη κοντά στον λαιμό. Το ζευγάρι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η αστυνομία διερευνά αν επρόκειτο για εγκληματική πράξη τρίτου ή αν το ανδρόγυνο αλληλομαχαιρώθηκε πάνω σε καβγά. Ομως σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του kavalanews ο ηλικιωμένος προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του και η σύζυγός του, θέλησε να τον σταματήσει. Αποτέλεσμα της πάλης της να τον σώσει, ήταν να τραυματισθεί κι εκείνη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx