Την διαγραφή Κασσελάκη ζητά η Όλγα Γεροβασίλη μετά το εξώδικο για το πόθεν έσχες

Την διαγραφή Κασσελάκη ζητά η Όλγα Γεροβασίλη μετά το εξώδικο για το πόθεν έσχες
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη, μιλά κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση σε συνεδρίαση της Βουλής, Αθήνα, Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024. Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Αύριο Πέμπτη, η συζήτηση θα επαναληφθεί από τις 9 το πρωί με στόχο, η ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία να ξεκινήσει περί τις 8 με 9 το βράδυ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Το εξώδικο που απέστειλε στο ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε το ζήτημα διαγραφής του από το κόμμα.

Συγκεκριμένα, η Όλγα Γεροβασίλη αφού επισήμανε ότι το εξώδικο απευθύνεται στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή πρότεινε να συγκληθεί εκτάκτως η Κεντρική Επιτροπή για να συζητηθεί το πώς θα απαντήσει. Επίσης, εξέφρασε την προσωπική της άποψη ότι θα πρέπει να κατατεθεί αίτημα διαγραφής, σχολιάζοντας ότι ο Στ. Κασσελάκης «φοβάται την προσφυγή στη βάση και εξωθεί την κατάσταση στα άκρα». Χαρακτήρισε, δε, «πρωτοφανή» την κίνηση να «απειλεί» πρώην πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος με προσφυγή στη δικαιοσύνη όλο του το κόμμα.

Από την πλευρά της η Θεοδώρα Τζάκρη σε ενημέρωση δημοσιογράφων μετά το αίτημα που κατάθεσε για παραίτηση της Ράνιας Σβίγκου, σημείωσε πως «η κ. Γεροβασίλη εξακολουθεί να αμφισβητεί ότι ο κ. Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος πρόεδρος», επιβεβαιώνοντας ότι Όλγα Γεροβασίλη, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Κώστας Ζαχαριάδης έθεσαν θέμα διαγραφής Κασσελάκη, ενώ η ίδια καταψήφισε το ψήφισμα του κομματικού οργάνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx