Ουκρανικό: Αναβάλλεται η σύνοδος του ΝΑΤΟ στο Ράμσταϊν

Ουκρανικό: Αναβάλλεται η σύνοδος του ΝΑΤΟ στο Ράμσταϊν
epa09809375 NATO flags are seen during Latvian Prime Minister Krisjanis Karins and Canadian Prime Minister Justin Trudeau meeting in Riga, Latvia, 08 March 2022. Karins and Trudeau reviewed current security challenges, NATOÕs assurance and deterrence measures, and discuss ways to further strengthen the bilateral relationship. Canadian Prime Minister Justin Trudeau travel to Europe from March 6 to 11, 2022, to further strengthen CanadaÕs solidarity with our European partners and allies in the face of RussiaÕs unwarranted invasion of Ukraine. EPA/TOMS KALNINS

Η επέλαση του τυφώνα Μίλτον στην Αμερική οδήγησε στην αναβολή της συμμαχικής συνόδου στο Ράμσταϊν, με θέμα τον πόλεμο της Ουκρανίας.

Η σύνοδος κορυφής για την άμυνα της Ουκρανίας, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο στην αμερικανική βάση του Ράμσταϊν στη Γερμανία, αναβλήθηκε αφού ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ματαίωσε τη μετάβασή του εκεί λόγω του κυκλώνα Μίλτον, ανακοίνωσε σήμερα ο αμερικανικός στρατός.

«Η σύνοδος της 12ης Οκτωβρίου 2024 αναβάλλεται», ανέφερε σε ανακοίνωση. «Ανακοινώσεις σχετικά με τις μελλοντικές συναντήσεις της ομάδας επαφής για την άμυνα της Ουκρανίας θα γίνουν προσεχώς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx