ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διαπληκτισμοί πριν την Κεντρική Επιτροπή – Για εκτροπή μιλά η πλευρά Κασσελάκη

Διαπληκτισμοί πριν την Κεντρική Επιτροπή – Για εκτροπή μιλά η πλευρά Κασσελάκη
Διαπίστευση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Αθήνα, Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Για εκτροπή έκανε λόγο η Θεοδώρας Τζάκρη σε δήλωση της πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Καθώς η έναρξη των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής καθυστερεί γιατί  δεν υπάρχει η απαραίτητη απαρτία, η Θεοδώρα Τζάκρη έκανε λόγο για εκτροπή. 

Συγκεκριμένα σε δήλωσή της ανέφερε: «Μιάμιση ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξη της συνεδρίασης και οι εργασίες δεν έχουν αρχίσει γιατί δεν υπάρχει απαρτία. Η γραμματέας και οι “87”, μεταθέτουν συνεχώς τη έναρξη των εργασιών καλώντας μέλη να προσέλθουν αρνούνται να προσέλθουν και να νομιμοποιήσουν την εκτροπή. Τι άλλο μέλλει να γίνει; Να αποκλείσουν με διάταγμα την συμμετοχή του Κασσελάκη στις εκλογές. 

Σημειώνεται ότι οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη αρνούνται να παραλάβουν τα καρτελάκια και να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός για να ξεκινήσει η διαδικασία. 

Ο Θανάσης Οικονόμου έκανε λόγο για “γελοία μεθόδευση” της πλειοψηφίας της Κεντρικής Επιτροπής και πρόσθεσε ότι οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη δεν παραλαμβάνουν το καρτελάκι του μέλους για να μην νομιμοποιήσουν την διαδικασία.

Ένταση επικράτησε έξω από την αίθουσα όταν διαπληκτίστηκαν υποστηρικτές των δυο τάσεων με αλληλοκατηγορίες περί ευθυνών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx