Σκοτώθηκε πατέρας δύο παιδιών πετώντας με “παραπέντε”

Λευκάδα: Ανήλικος χτύπησε με λοστό τον πατέρα της κοπέλας του

Τραγική κατάληξη είχε η πτήση 40χρονου αεροπτεριστή. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, με καταγωγή από τη Γεωργία, αλλά μεγαλωμένος στην Ελλάδα, είχε πάει για πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς στα Βασιλικά Θέρμης έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Φιλικά πρόσωπα που ήταν μαζί του, είπαν ότι πρόκειται για δυστύχημα, και ότι δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο. Ο άνδρας έκανε πτήσεις εδώ και 4 χρόνια. Ο Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Θέρμης, ο οποίος βρέθηκε επί τόπου μίλησε στους δημοσιογράφους και είπε ότι κανείς δεν ξέρει ακόμη τη συνέβη, αν δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο ή αν αυτό χάλασε αφ΄ ότου άνοιξε.  Βρήκαμε τον 40χρονο πεσμένο στα βράχια, τον ανασύραμε και περιμέναμε το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει κάτι από τους διασώστες».

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx