Αναβλήθηκε πάλι η δίκη για τη μαζική δηλητηρίαση σε κέντρο πρόνοιας όπου πέθανε 60χρονος

Ανεστάλη από τουρκικό δικαστήριο η προβολή ταινίας τρόμου για το Ελληνικό Ορφανοτροφείο στην Πρίγκηπο

Επί τέσσερα χρόνια αναβάλλεται η εκδίκαση της υπόθεσης μαζικής δηλητηρίασης σε κέντρο πρόνοιας στη Λέσβο, όπου υπέκυψε 60χρονος ΑμεΑ μετά από κατανάλωση μολυσμένου φαγητού και ίσως νερού τον Ιούνιο του 2021

Υπενθυμιζεται ότι το περιστατικό με τις δηλητηριάσεις είχε συμβει σε Κέντρο Πρόνοιας ηλικιωμένων ατόμων με αναπηρίες (ΑμεΑ), όπου 25 φιλοξενούμενοι υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση. Τότε ειχε καταγγελθεί ότι ήταν μολυσμένο όχι μόνον το φαγητό, αλλά και η παροχή νερού από την οποία υδρευόταν το κέντρο. Οι συγγενείς του άτυχου 60χρονου καταγγέλλουν ότι η υπόθεση αναβάλλεται διαρκώς για τους έξι κατηγορουμένους και ότι η διεύθυνση του κέντρου παραμένει η ίδια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx