54χρονος καμεραμάν του ΑΝΤ1 έπαθε ανακοπή κάνοντας ρεπορτάζ
17/09/2025
Έφυγε από τη ζωή την ώρα που ήταν στο δρόμο για ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παυλάκης. Τρεις γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ επί 45 λεπτά, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Ο Παυλάκης σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έπαθε ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ρεπορτάζ στο φράγμα του Μόρνου στη Φωκίδα, με θέμα την χαμηλή στάθμη του νερού. Υπέστη ανακοπή καθ΄οδόν από το χωριό Κάλλιο στο Λιδωρίκι. Ο Παυλάκης έκανε νόημα στους συναδέλφους του στο άλλο όχημα ότι δεν αισθανόταν καλά και σταμάτησαν όλοι. Κλήθηκε γιατρός για άμεσες οδηγίες, και ο Παυλακης, που λιποθύμησε, λίγα λεπτά αργότερα συνήλθε και είπε ότι έχει πρόβλημα με το σάκχαρό του.
Το μικρό δημοσιογραφικό κομβόι συνέχισε την πορεία του μέχρι το Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου και ο Γιώργος Παυλάκης οδηγούσε κανονικά μέχρι που έφθασε στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας. Με το που πάρκαρε, υπέστη σοβαρό επεισόδιο. Ο γιατρός με τη βοήθεια όλων τον μετέφεραν στο εσωτερικό του κτιρίου. Τρεις γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, του έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 45 λεπτά και ό,τι άλλο προβλέπεται, όμως δυστυχώς ήταν αργά. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και καταγόταν από το Μεσολόγγι.