Ν. Παπανδρέου: Θρυαλλίδα εξελίξεων & αποκαλύψεων η απόφαση για τις υποκλοπές

Ν. Παπανδρέου: Θρυαλλίδα εξελίξεων & αποκαλύψεων η απόφαση για τις υποκλοπές

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την υπόθεση των υποκλοπών, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών αποτελεί τη θρυαλλίδα εξελίξεων – αποκαλύψεων για την πλέον σκοτεινή υπόθεση των υποκλοπών.

Η διαβίβαση της δικογραφίας στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ανοίγει έναν νέο κύκλο καταθέσεων, που θα οδηγήσουν πιθανότατα και σε νέους κατηγορούμενους. Οι παρακολουθήσεις αρχηγού κόμματος, αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων και άλλων προσώπων ακόμα και φιλικών προς την κυβέρνηση επιστρέφουν τη χώρα σε σκοτεινές εποχές.

Η ατιμωρησία και η ταυτόχρονη περιφρόνηση τον Επιτροπών της Βουλής συνιστούν πλήγμα στη Δημοκρατία. Εύχομαι πως η Βουλή – έχοντας λάβει σε σύντομο χρονικό διάστημα την καθαρογραμμένη απόφαση του δικαστηρίου – θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα προχωρήσει σε νέα ουσιώδη εξεταστική επιτροπή».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx