Φέρεται να αυτοκτόνησε ο ύποπτος για την εξαφάνιση μητέρας τριών παιδιών
21/04/2026
Νεκρός με τραύμα από καραμπίνα βρέθηκε ο πρώην σύντροφος της αγνοούμενης 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη η οποία εξαφανίστηκε προ διημέρου από τις Δαφνές Ηρακλείου, μία ημιορεινή κοινότητα με περίπου 1.300 κατοίκους. Η γυναίκα βρισκόταν στα δικαστήρια μαζί του
Ο 43χρονος ή 38χρονος πρώην σύντροφός της είχε προσαχθεί ως ύποπτος όταν τα παιδιά της Γιακουμάκη την δήλωσαν αγνοούμενη και εν συνεχεία είχε αφεθεί ελεύθερος. Στα χέρια του είχε γρατσουνιές που τις απέδωσε σε πτώση από το μηχανάκι του.
Η γυναικα αγνοείται από προχθές, Κυριακή. ‘Εφυγε τις πρωινές ώρες από το σπίτι της στις Δαφνές Ηρακλείου με το αυτοκίνητό της και έκτοτε δεν έχει απαντήσει σε καμία κλήση. Κάποια στιγμή η ίδια ή όποιος είχε το κινητό της, έστειλε μήνυμα στον μεγάλο της γιο, 21 ετών, ότι θα τον καλέσει αργότερα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.
Στη 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας ο γιος της πήγε στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση της μητέρας του, η οποία είναι διαζευγμένη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της εντοπίζεται στην περιοχή του Αφέντη Χριστού, σε μεγάλη γεωγραφική ακτίνα περίπου 10 χιλιομέτρων. Σημειώνεται ότι χθες, δηλαδή μια μέρα μετά την εξαφάνισή της, η 43χρονη είχε δικαστήριο στο Ηράκλειο για σοβαρή προσωπική της υπόθεση, ως παθούσα και όπου κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο πρώην σύντροφός της και (πιθανόν) αυτόχειρας.
Για την περίπτωση της εκδόθηκε Missing Alert μετά από αίτημα των οικείων της, οι οποίοι ανησυχούν για τη ζωή της. Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο της, ένα λευκό Honda, ώστε να έχουν ένα επιπρόσθετο σημείο αναφοράς για τις έρευνες. Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου είναι κομβικής σημασίας για την ΕΛΑΣ ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες έχουν καταγράψει το αυτοκίνητο της 43χρονης της να κατευθύνεται από τις Δαφνές προς το Ηράκλειο.





