Πήλιο: Αγοράκι πέθανε στον ύπνο του

Πήλιο: Αγοράκι πέθανε στον ύπνο του

Τραγωδία με νεκρό 9χρονο παιδί συνέβη σήμερα το πρωί στη Ζαγορά Πηλίου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του «Ταχυδρόμου», το αγοράκι φαίνεται πως άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κοιμόταν. Οι γονείς φέρονται να το βρήκαν νεκρό το πρωί και ειδοποίησαν αμέσως το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς. Το παιδί διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά. Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το αγοράκι αντιμετώπιζε εκ γενετής πρόβλημα με την υγεία του και πήγαινε σε ειδικό σχολείο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx