Στη φυλακή 40χρονος Πακιστανός επειδή φίλησε 13χρονο στην Κρήτη
26/03/2021
Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί 40χρονος Πακιστανός που καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλακή επειδή φίλησε στο μάγουλο ένα 13χρονο αγόρι σε χωριό του Ηρακλείου.
Ο 40χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ στη συνέχεια τον παρέπεμψε για δίκη στο Αυτόφωρο δικαστήριο. Εν συνεχεία το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.
Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του αγοριού, αργά χθες το απόγευμα ο 13χρονος βρισκόταν στην πλατεία του χωριού του καθισμένος σε ένα παγκάκι. Τότε τον πλησίασε ένας 40χρονος από το Πακιστάν και τον φίλησε στο μάγουλο. Το παιδί σοκαρίστηκε και έτρεξε στον πατέρα του, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και προχώρησε σε καταγγελία.





