Σε καραντίνα η 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν

Σε καραντίνα η 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν

Σε επταήμερη καραντίνα τέθηκε η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ, καθώς ήρθε σε επαφή με κρούσμα Covid-19. Η “Πρώτη Κυρία” της Γαλλίας είναι ασυμπτωματική και δεν διευκρινίζεται αν της έγινε τεστ και ποιο ήταν το αποτέλεσμα.

«Η Μπριζίτ Μακρόν ήρθε σε επαφή την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου με άτομο που διαγνώστηκε  χθες θετικό στον κορωνοϊό και παρουσιάζει συμπτώματα της ασθένειας. Σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών, η κα Μακρόν θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για επτά ημέρες. Η Μπριζίτ Μακρόν δεν έχει εμφανίσει κανένα σύμπτωμα» ανέφερε η γραμματεία της συζύγου του προέδρου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx