Το Tesla Tequila εξαντλήθηκε σε δύο ώρες

Το Tesla Tequila εξαντλήθηκε σε δύο ώρες

Ποια αυτοκίνητα; Ένα μπουκάλι τεκίλα είναι το τελευταίο προϊόν της Tesla, σε σχήμα κεραυνού, και φαίνεται ότι ήδη έχει ξεπουλήσει. Με τιμή 250 δολάρια, η Tesla Tequila άρχισε να πωλείται την Πέμπτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα της αυτοκινητοβιομηχανίας του Έλον Μασκ, και σε δύο ώρες εξαντλήθηκε. Πλέον έχει την ένδειξη “out of stock” (μη διαθέσιμο).

Στην περιγραφή, αναφέρεται ότι πρόκειται για «μοναδική, εξαιρετικής ποιότητας 100% από αγαύη παλαιωμένη [για 15 μήνες] σε γαλλικά δρύινα βαρέλια», με ελαφρύ άρωμα φρούτων και βανίλιας και «ισορροπημένη επίγευση» κανέλας. Η φουτουριστικού σχεδιασμού φιάλη, 750ml, διατέθηκε μόνο για ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ και με όριο αγοράς δύο τεμάχια ανά χρήστη. Το ποτό περιέχει 40% αλκοόλ και παράγεται από εταιρεία στη νότια Καλιφόρνια, ονόματι Nosotros Tequila.

Η ιδέα να λανσάρει η Tesla τη δική της… τεκίλα, είχε πρωτοανακοινωθεί πριν δύο χρόνια από τον ίδιο τον Έλον Μασκ, στο Twitter. Ήταν ένα αστείο, την Πρωταπριλιά του 2018, όταν ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία του είναι στα πρόθυρα… χρεοκοπίας, και απευθύνθηκε στον κόσμο λέγοντας ότι θα πνίξει τη λύπη του στην “Teslaquila”. Τα tweets ήταν σχεδόν μακάβρια: «Με θλίψη αναφέρουμε ότι η Tesla είναι εντελώς χρεοκοπημένη. Τόσο που δεν μπορείτε να το πιστέψετε. Ο Έλον βρέθηκε λιπόθυμος σε ένα Tesla Model 3, περιτριγυρισμένος από μπουκάλια Teslaquila, τα ίχνη ξεραμένων δακρύων πάνω στα μάγουλά του». Αργότερα, ο Μασκ αποκάλυψε ότι όντως η εταιρεία του αντιμετώπιζε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα όταν προσπαθούσε να πετύχει τους στόχους της για το Model 3.

Επίσης το 2019, κατοχυρώθηκε το όνομα “Teslaquila”, όμως για άγνωστους λόγους εγκαταλείφθηκε. Η επιτυχία του νέου προϊόντος ήταν τεράστια, σε βαθμό που ήδη η Tesla Tequila άρχισε να εμφανίζεται σε πολλαπλάσιες τιμές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα δημοπρασιών και αγορών του eBay, που ξεπερνούν ακόμα και τις 4.000 δολάρια!

Μάλιστα, μια και το eBay απαγορεύει την πώληση αλκοόλ, τα μπουκάλια πωλούνται άδεια. Το προϊόν έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες ακόμη είδη, άσχετα με την κατασκευή αυτοκινήτων, που έχει πουλήσει κατά καιρούς η Tesla. Από σανίδες του σέρφινγκ μέχρι… φλογοβόλα υπήρξαν στον “κατάλογο” της εταιρείας. Μάλιστα, νωρίτερα εντός του 2020, ο Έλον Μασκ, σε μια προσπάθεια να “τρολάρει” όσους επένδυαν στην πτώση της τιμής της μετοχής της και τα στελέχη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοίνωσε ότι θα έβγαζε στην αγορά… κόκκινα σατέν σορτσάκια.

Όπερ και εγένετο: τα κόκκινα σορτσάκια της Tesla λανσαρίστηκαν με τιμή 69,4 δολάρια, λίγες ημέρες αργότερα. Να σημειωθεί ότι την περίοδο αυτή η μετοχή της Tesla καταγράφει εξαιρετική πρόοδο, αφού είναι 550% αυξημένη σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx