Τούρκος σκότωσε γυναίκα και κόρες επειδή δεν του έδιναν λεφτά

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Ένας 48χρονος Τούρκος που προ τριμήνου είχε αποφυλακισθεί (για κλοπές και άλλα ποινικά αδικήματα) σκότωσε τις δύο κόρες του και την πρώην σύζυγό του και εν συνεχεία περπατούσε στους δρόμους με το πιστόλι στο χέρι λέγοντας ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.  Τον πυροβόλησαν αστυνομικοί και τώρα νοσηλεύεται. Θα ζήσει, λένε οι γιατροί.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο Ερζερούμ της ανατολικής Τουρκίας (Θεοδοσιούπολη). Νεκρές είναι οι δύο κόρες του 17 και 24 ετών και η 50χρονη σύζυγός του. Τα κορίτσια είχαν προσπαθήσει να τον αποτρέψουν και να μην πυροβολήσει τη μητέρα τους. Το ζευγάρι είχε άλλα τρία παιδιά. Τα δύο αγόρια έτυχε να λείπουν από το σπίτι για να ψωνίσουν φαγητό και ο μεγάλος γιος είναι στη φυλακή για κλοπές.

Ο δράστης είχε πάει στο σπίτι της διαζευγμένης πλέον γυναίκας με την πρόφαση ότι ήθελε να δει τα παιδιά του και ζήτησε χρήματα. Η γυναίκα πρόλαβε να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία ότι θα την σκοτώσει ο άνδρας της. Μέχρι να φτάσει η Αστυνομία, επειδή η γυναίκα δεν του έδωσε χρήματα, ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί. Όταν οι δυο γιοι του γύρισαν από το φούρνο είδαν νεκρές τη μητέρα τους και την μία αδελφή τους -η 24χρνη ζούσε και είπε ότι προσπάθησε να σταματήσει τον πατέρα τους. Το κορίτσι ξεψύχησε στο νοσοκομείο.

Eski eşini ve 2 kızını öldürmüştü! Erzurum'daki katliamla ilgili kahreden gerçek ortaya çıktı

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx