Υπερπτήσεις στους Φούρνους Ικαρίας

Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στις Φιλιππίνες

Την στιγμή που η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέπτονταν την ακριτική Κίναρο και ο υπουργός Άμυνας την Λήμνο (με πρόγραμμα να περάσει από πολλά ακριτικά νησιά ή σημεία), οι Τούρκοι έκαναν υπερπτήσεις στις νησίδες των Ανθρωποφάγων των Φούρνων Ικαρίας

 

Οι υπερπτήσεις έγιναν από τέσσερα τουρκικά F-16 αυτή την φορά, ενώ συνήθως αυτές πραγματοποιούνται από ζεύγη ή από μονά μαχητικά. Πέταξαν στα 10.000 πόδια πάνω από τους Ανθρωποφάγους και για την αναχαίτισή τους σηκώθηκαν ελληνικά F-16 από την Αγχίαλο και την Σκύρο.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο επισκέπτονται τη Λήμνο, σε ένα μεγάλο ταξίδι για να βρεθούν μαζί με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από τον Άραξο έως τις Καστανιές του Έβρου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι